Over ons Kontakt Aanbiedingen Machine info
  wasmachines
De Wasmachine Gigant vergelijkt iedere dag de prijzen van 21 witgoed winkels. Wij weten wie de goedkoopste is!
Wasmachines Wasdrogers Was/Droogcombinaties Condensdrogers Vaatwassers

Wasmachines / Miele


MIELE   WTS510LOTUS

Wasmachine Miele wts510lotus - Onderbouwsokkel met schuiflade - Met lade voor het opbergen van bijvoorbeeld wasmiddelen en geurflacons


MIELE   GEURFLACONCOCOON

Wasmachine Miele geurflaconcocoon Je wasgoed komt dankzij een Miele Geurflacon Cocoon nog frisser uit de droger. Er wordt een aangename geur voor het hele gezin over het wasgoed verspreidt.


MIELE   GEURFLACONAQUA

Wasmachine Miele geurflaconaqua Je wasgoed komt dankzij een Miele Geurflacon Aqua nog frisser uit de droger. Er wordt een zuivere geur van water over het wasgoed verspreidt.


MIELE   NATUREGEURFLACON

Wasmachine Miele naturegeurflacon Je wasgoed komt dankzij een Miele Geurflacon Nature nog frisser uit de droger. Er wordt een frisse geur van natuur over het wasgoed verspreidt.


MIELE   WKG130WPSW1

Wasmachine Miele wkg130wpsw1 De Miele WKG 130 WPS neemt al het werk uit je handen. Deze duurzame A+++ wasmachine beschikt namelijk over het automatische TwinDos doseersysteem.


MIELE   CAPSBOOSTER

Wasmachine Miele capsbooster De Miele caps Booster vormen een perfecte aanvulling voor je Miele W1 wasmachine. Door de caps in de wasmiddellade te plaatsen creer je extra programma's.


MIELE   CAPSSPORT

Wasmachine Miele capssport De Miele caps Sport zijn geschikt voor het wassen van ademende sportkleding. De capsules bevatten speciaal wasmiddel voor het absorberen van geurtjes.


MIELE   CAPSCOLLECTION

Wasmachine Miele capscollection De Miele caps Collection is een assortiment van 10 verschillende Miele caps. De capsules creren wasprogramma's en toepassingen voor het beste resultaat.


MIELE   CAPSOUTDOOR

Wasmachine Miele capsoutdoor De set Miele Caps Outdoor is een perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's. De set bevat 8 caps met wasmiddel en 2 caps voor het impregneren.


MIELE   CAPSHOME

Wasmachine Miele capshome De Miele caps Home-collectie is een verzameling van 10 Miele caps voor gebruik met een Miele W1 wasmachine. Geschikt voor elk huishouden.


MIELE   ULTRAPHASEWAUP11501

Wasmachine Miele ultraphasewaup11501 Met de Miele UltraPhase 1 cartridge haal je het beste wasmiddel voor je wasmachine in huis. Het wasmiddel is ontworpen voor effectieve vlekverwijdering.


MIELE   ULTRAPHASEWAUP21501

Wasmachine Miele ultraphasewaup21501 Met de Miele UltraPhase 2 cartridge haal je het beste wasmiddel voor je wasmachine in huis. Het wasmiddel is ontworpen voor effectieve vlekverwijdering.


MIELE   WKF120WCS

Wasmachine Miele wkf120wcs Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen.


MIELE   WKJ130WPS

Wasmachine Miele wkj130wps Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen. - Apparaatkleur lotuswit, Bedieningspaneel lotuswit - Draa


MIELE   WMF120WCS

Wasmachine Miele wmf120wcs Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen. - Apparaatkleur lotuswit, Bedieningspaneel lotuswit- Draai


MIELE   WMH120WPS

Wasmachine Miele wmh120wps Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen.


MIELE   WKG120WCS

Wasmachine Miele wkg120wcs Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen. - Efficientieklasse A+++/Centrifuge-efficientieklasse A -


MIELE   WKM130WPS

Wasmachine Miele wkm130wps Unieke kwaliteit Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.Robuuste, duurzame constructie De kuip van roestvrij staal heeft geen lasnaden die belast kunnen worden. Hij steunt op schokdempers en vier trekveren en wordt bovendien gestabiliseerd door gietijzeren gewichten. De duurzame materialen garanderen een lange levensduur, weinig slijtage en hoge stabiliteit. Ook bij hoge toerentallen staat


MIELE   WKH270WPS

Wasmachine Miele wkh270wps Deze Miele wasmachine zorgt voor wasresultaten van ongekend hoog niveau dankzij PowerWash en TwinDos. Het PowerWash-systeem bestaat uit PowerShower en QuickPowerWash. De unieke sopcirculatie van PowerShower zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil en een buitengewoon wasresultaat. Het reinigingsresultaat is 10 procent beter. Met het wasprogramma QuickPowerWash garandeert een Miele-wasmachine een eersteklas wasresultaat binnen n uur. Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met een regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TWinDos-systeem geh


MIELE   WKH130WPS

Wasmachine Miele wkh130wps Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen.


MIELE   WKR770WPS

Wasmachine Miele wkr770wps Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen.


MIELE   WMG120WCS

Wasmachine Miele wmg120wcs Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen.


MIELE   WMG120WPS

Wasmachine Miele wmg120wps De Miele WMG 120 WPS W1 wasmachine is voorzien van de allernieuwste technologie op het gebied van wassen en zet de nieuwe standaard in schoon. De Miele WMG 120 WPS W1 is voorzien van de zeer zuinige energieklasse A+++. Dankzij de bijzondere Twindos


MIELE   WMF820WPS

Wasmachine Miele wmf820wps Met deze Miele wasmachine bespaart u water en energie dankzij de Allwater-aansluiting: aansluiting voor niet-leidingwater. Goed voor het milieu en uw portemonnee, u kunt gebruik maken van een tweede aansluiting op niet-leidingwater. Dankzij Smart Grid ready kunt u slim besparen. Met deze functie start de wasmachine vanzelf zodra het energietarief het voordeligst is. Met QuickPowerWash hoeft u niet langer meer te kiezen tussen grondig schoon of snel klaar. U heeft sneller perfect gedroogd wasgoed dankzij de Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken. Met voorstrijken wordt uw textiel al gestreken in de trommel. Met de EcoFeedback functie houdt u het energie- en waterverbruik onder controle. De


MIELE   WMH260WPS

Wasmachine Miele wmh260wps Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasautomaten van Miele wast u schoner comfortabeler,individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele Powerwashsysteem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDossysteem doseert u met een druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en vor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee u speciale textielsoorten kunt behandelen.


MIELE   695FWPM

Wasmachine Miele 695fwpm - Zeer behoedzame wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele - Beladingscapaciteit van 6,0 kg - Flexibel te plaatsen in een kleine ruimte - verrijdbaar onderstel - Stoort u zelfs niet in uw nachtrust de functie Extra stil - Optimaal centrifugeresultaat - 400-1400 toeren per minuut - Eenvoudiger bestaat niet: met één druk op de knop opent u de gepatenteerde2 Comfort Lift-deksel. - Comfortabel vullen en legen: na afloop van het programma stopt de trommel altijd met de vulopening naar boven. - Gemakkelijk verplaatsen: met het geïntegreerde onderstel verplaatst u de Miele-bovenlader zonder kantelen. - Alleen Miele biedt een door uitvoerige tests bewezen lange levensduur


MIELE   695FWPM

Wasmachine Miele 695fwpm De W 667 is een uiterst zuinige wasmachine met de energieklasse A+++. Deze handige bovenlader is geschikt tot 6 kg aan wasgoed en heeft een automatische trommelpositionering. Na afloop van het wasprogramma stopt de trommel altijd met de vulopening naar boven toe gericht. Deze gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele zorgt voor minder kreukels en slijtage. Vanwege de honingraatstructuur zit er namelijk altijd een dun laagje water tussen het textiel en de trommel.De W 667 beschikt over 9 wasprogramma's, waaronder overhemden, wol, donker/jeans en Express 2.0. Vervolgens zorgen verschillende opties voor een duidelijke zuinigere en duurzaam gebruik. Zoals het wassen bij lage temperaturen, waarbij


MIELE   WDA110

Wasmachine Miele wda110 Zeer behoedzaam voor uw kleding De unieke SoftCare trommel van Miele is zeer behoedzaam voor uw kleding. De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Bijzonder zuinig door energie-efficiëntieklasse A++ De WDA 110 is bijzonder energiezuinig. Tot wel 20% zuiniger dan de standaard wasmachines met energieklasse A. Dankzij de geavanceerde technologie van Miele kan de temperatuur bij de meeste programma's worden verlaagd tot 20°C of zelfs Kou


MIELE   WDA200

Wasmachine Miele wda200 Behoedzaam voor uw kleding De unieke SoftCare trommel van Miele is zeer behoedzaam voor uw kleding. De honingraatstructuur van de trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel, waardoor het wasgoed zacht door de trommel glijdt en de kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Besparen met de Miele WDA 200 WPM De Miele WDA 200 WPM heeft energieklasse A+++. Dit maakt de wasmachine zeer energiezuinig. Daarnaast kunt u dankzij geavanceerde technologie bij licht vervuilde kleding de temperatuur verlagen tot 20 graden, waarmee u aanzienlijk energie bespaart! Geëmailleerd front De voorkant van Miele wasmachines worden voorzien van hoogwaardig email. Dit maakt de wasma


MIELE   WDA100

Wasmachine Miele wda100 De Miele WDA 100 is een wasmachine die per keer wel 7 kilogram wasgoed schoon wast. U kunt kiezen uit 11 wasprogramma’s, zoals een speciaal programma voor jeans, wol of fijne was of een extra kort opfrisprogramma. De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Het Watercontrol-systeem controleert het waterniveau en stopt de toevoer op het juiste moment. Als er water lekt, draait dit systeem de kraan dicht en pompt het water in de uitspoeltan


MIELE   WDA210

Wasmachine Miele wda210 Zeer behoedzaam voor uw kleding De unieke SoftCare trommel van Miele is zeer behoedzaam voor uw kleding. De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Zeer zuinig door energie-efficiëntieklasse A+++ De WDA 210 is bijzonder energiezuinig. Tot wel 30% zuiniger dan de standaard wasmachines met energieklasse A. Dankzij de geavanceerde technologie van Miele kan de temperatuur bij de meeste programma's worden verlaagd tot 20°C of zelfs Koud. B


MIELE   WKB120

Wasmachine Miele wkb120 - Belading in kg 1 8 - Onderschuifbaar/geschikt voor onderbouw/geschikt voor was-droogzuil - Draairichting deur rechts - Maximaal centrifugetoerental (tpm)1.600_ - Spoelstop/functie Zonder Centrifugeren - Kleur apparaat/Kleur bedieningspaneel lotuswit/lotuswit - Kleur draaiknop lotuswit_ - Uitvoering bedieningspaneel rechtgeplaatst - Display 1 -regelig_ - Uitvoering vuldeur alu zilver - CapDosing - Thermo-SoftCare-trommel - Voorstrij ken - Voorprogrammering tot 24 uur/Resttijdweergave - Zoemer - Keuze displaytaal/AutoCIean-wasmiddellade


MIELE   WKB130WPS

Miele Wasmachine wkb130wps
Winkel Levertijd Leverings kosten Product prijs Totaal prijs
Bij ep.nl Onbekend 0 1,149 € 1,149

MIELE   WKB130WPS

Wasmachine Miele wkb130wps Lange levensduur gegarandeerd Een Miele wasmachine gaat lang mee. Om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen worden de apparaten onderworpen aan uitvoerige duurtests. De testduur bedraagt maar liefst 10.000 uren, dat komt neer op een levensduur van 20 jaar! De lange levensduur is bewezen door het Duitse onderzoeksinstituut WFK. Voorzien van CapDosing De Miele WKB 130 WPS is voorzien van het eenvoudige CapDosing systeem. Via speciale capsules in de wasmiddellade doseert de wasmachine de inhoud op het meest ideale moment tijdens het wasproces, geheel automatisch. Het assortiment Miele-caps bestaat uit zes speciale wasmiddelen, drie wasverzachters en een booster tegen hardnekkige vlek


MIELE   WMB120WCS

Wasmachine Miele wmb120wcs De Miele WMB 120 WCS W1 is voorzien van de allernieuwste technologie op het gebied van wassen en zet de nieuwe standaard in schoon. Met de zeer zuinige energieklasse A+++ en CapDosing: de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's. Verder met&

Zoeken met filters:

Selecteer type: Wasmachines
Wasdrogers
Was/droog combi's
Condensdrogers
Vaatwasser

Prijs:
0/2000/#price_from/#price_to
0
2000
 

Kast type: Voorlader
Bovenlader

Waterverbruik:
0/100/#w_from/#w_to
0
100
 

Energieklasse:
0/5/#e_from/#e_to
0
5

Trommel capaciteit:
0/10/#t_from/#t_to
0
10

Kast: Inbouw
Vrijstaand

Energie verbruik:
0/1500/#v_from/#v_to
0
1500

Merken: Aeg
Asko
Bauknecht
Beko
Bosch
Candy
Etna
Everglades
Haier
Hoover
Indesit
Lg
Miele
Panasonic
Pelgrim
Samsung
Siemens
Whirlpool
Wpro
Zanussi
Meer
De Wasmachine Gigant is de grootste online prijsvergelijk site voor wasmachines, wasdrogers en ander witgoed in nederland. Wij verkopen
zelf geen produkten, maar geven een duidelijk en onafhankelijk overzicht
van de goedkoopste winkels. Gemakkelijk, simpel en snel.

Dagelijks importeren wij alle witgoed produkten van 21 winkels in onze database, en vergelijken de prijzen. Op een simpele en gemakkelijke manier is gelijk te zien welke winkel op dit moment aanbiedingen heeft en de goedkoopste is met jouw type wasmachine, wasdroger of vaatwasser!
Copyright 2010-2012 Wasmachine Gigant, Amersfoort.
Alle rechten voorbehouden

Gebruiksvoorwaarden
Privacy Policy