Over ons Kontakt Aanbiedingen Machine info
  wasmachines
De Wasmachine Gigant vergelijkt iedere dag de prijzen van 20 witgoed winkels. Wij weten wie de goedkoopste is!
Wasmachines Wasdrogers Was/Droogcombinaties Condensdrogers Vaatwassers

Privacy statement Wasmachine Gigant

De Wasmachine Gigant heeft deze privacy verklaring opgesteld om duidelijk te maken dat wij waarde hechten aan de privacy van de bezoekers van onze website. In het hierna volgende kunt u lezen hoe wij omgaan met informatie die wij via deze website over onze bezoekers verkrijgen.

Bij bezoek aan deze website kan de Wasmachine Gigant gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert de Wasmachine Gigant uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens FinanciŽle Instellingen. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde Gedragscode, uw persoonsgegevens door de Wasmachine Gigant beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit "Privacy Statement" geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van "cookies" op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gegevensverwerking
De Wasmachine Gigant verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot cliŽnten en bezoekers van deze website in het verband met een efficiŽnte en effectieve bedrijfsvoering en om te monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Wasmachine Gigant en gerelateerde derden en het kunnen uitvoeren van andere promotieactiviteiten, het beoordelen en accepteren van (potentiŽle) cliŽnten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het afwikkelen van betalingsverkeer en het verrichten van analyses van gegevens ten behoeve van statistische doeleinden. De informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan verder gebruikt worden om u te informeren over, onder andere, de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website. Uw persoonlijke gegevens zullen vanzelfsprekend niet worden verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden die geen dochtermaatschappijen van of anderszins gerelateerd zijn aan de Wasmachine Gigant.

Websites van derden
Deze Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Kwaliteit en toegankelijkheid van de over u verkregen informatie
Om de informatie aan te passen of wijzigen die u op deze website per e-mail, via een formulier of op een andere manier aan ons verstrekt hebt, kunt u zich per e-mail wenden tot Wasmachine Gigant.nl via het kontakt formulier.

Vragen
Voor vragen over deze Privacy Statement en/of de wijze waarop de Wasmachine Gigant uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact met ons opnemen. Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, kunt u dit aan ons doorgeven.
U kunt te allen tijde uw gegevens bij ons opvragen en inzien, door een verzoek te doen via de fax, e-mail of post. Uiterlijk binnen 5 dagen na uw verzoek ontvangt u een e-mailbericht met een overzicht van de bij ons geregistreerde gegevens. Indien er gegevens zijn die u wilt laten wijzigen, aanvullen of verwijderen dan kunt u dat aan ons melden.

Wijzigingen Privacy Statement
De Wasmachine Gigant behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om deze Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.
 

Zoeken met filters:

Selecteer type: Wasmachines
Wasdrogers
Was/droog combi's
Condensdrogers
Vaatwasser

Prijs:
0/2000/#price_from/#price_to
0
2000
 

Kast type: Voorlader
Bovenlader

Waterverbruik:
0/100/#w_from/#w_to
0
100
 

Energieklasse:
0/5/#e_from/#e_to
0
5

Trommel capaciteit:
0/10/#t_from/#t_to
0
10

Kast: Inbouw
Vrijstaand

Energie verbruik:
0/1500/#v_from/#v_to
0
1500

Merken: Aeg
Ariston
Asko
Bauknecht
Beko
Bosch
Candy
Etna
Everglades
Fixapart
Haier
Hoover
Indesit
Lg
Miele
Panasonic
Pelgrim
Samsung
Siemens
Smeg
Whirlpool
Wpro
Zanussi
Meer
De Wasmachine Gigant is de grootste online prijsvergelijk site voor wasmachines, wasdrogers en ander witgoed in nederland. Wij verkopen
zelf geen produkten, maar geven een duidelijk en onafhankelijk overzicht
van de goedkoopste winkels. Gemakkelijk, simpel en snel.

Dagelijks importeren wij alle witgoed produkten van 20 winkels in onze database, en vergelijken de prijzen. Op een simpele en gemakkelijke manier is gelijk te zien welke winkel op dit moment aanbiedingen heeft en de goedkoopste is met jouw type wasmachine, wasdroger of vaatwasser!
Copyright © 2010-2012 Wasmachine Gigant, Amersfoort.
Alle rechten voorbehouden

Gebruiksvoorwaarden
Privacy Policy