Over ons Kontakt Aanbiedingen Machine info
 
De Wasmachine Gigant vergelijkt iedere dag de prijzen van 8 witgoed winkels. Wij weten wie de goedkoopste is!
Wasmachines Wasdrogers Was/Droogcombinaties Condensdrogers Vaatwassers

Over de Wasmachine Gigant

De Wasmachine Gigant is de nieuwste generatie winkel website waarbij je slimmer kan winkelen. De Wasmachine Gigant biedt keuze en informatie om u zo efficiŽnt mogelijk te laten winkelen!

De Wasmachine Gigant is opgericht om het makkelijk te maken de diverse witgoed winkels in nederland te vergelijken, en gelijk te kunnen zien welke merken bij de diverse winkels in de aanbieding zijn. Met de vele internet winkels is het tegenwoordig haast onmogelijk om zelf alle winkels te bezoeken om prijzen te vergelijken.

Dagelijks importeren wij alle witgoed produkten van alle belangrijke witgoedwinkels in nederland, en maken duidelijke overzichten van alle bekende merken wasmachines, wasdrogers en vaatwasses, zodat in 1 oogopslag te zien is welke winkel het goedkoopst is. Wij zijn konstant bezig meer witgoedwinkels in onze database op te nemen, zodat we ook echt alle winkels kunnen vergelijken.

Wij vergelijken alleen maar nieuwe, op de nederlandse markt verkrijgbare witgoed produkten!

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen banden met de diverse witgoedwinkels die op deze website vermeld staan. De winkels betalen ons niet om vermeld te staan op deze website, en de getoonde overzichten zijn objectief en onpartijdig.

Bij de Wasmachine Gigant willen we uw online shop ervaring zo succesvol en gemakkelijk mogelijk maken, daarom blijven de site ontwikkelen met verbeteringen en nieuwe ideeŽn. Met de meest uitgebreide witgoed catalogus op het web hopen we dat u bij ons de juiste machine vindt.

Zoeken met filters:

Selecteer type:
Wasmachines
Wasdrogers
Was/droog combi's
Condensdrogers
Vaatwasser

0/2000/#price_from/#price_to
0
2000
De Wasmachine Gigant is de grootste online prijsvergelijk site voor wasmachines, wasdrogers en ander witgoed in nederland. Wij verkopen
zelf geen produkten, maar geven een duidelijk en onafhankelijk overzicht
van de goedkoopste winkels. Gemakkelijk, simpel en snel.

Dagelijks importeren wij alle witgoed produkten van 8 winkels in onze database, en vergelijken de prijzen. Op een simpele en gemakkelijke manier is gelijk te zien welke winkel op dit moment aanbiedingen heeft en de goedkoopste is met jouw type wasmachine, wasdroger of vaatwasser!
Copyright © 2010-2012 Wasmachine Gigant, Amersfoort.
Alle rechten voorbehouden

Gebruiksvoorwaarden
Privacy Policy